Poziv nevladinim organizacijama za medijsku promociju na portalu www.diskriminacija.ba

Fondacija za razvoj medija i civilnog društva "Mediacentar" poziva nevladine organizacije iz Bosne i Hercegovine da se prijave ukoliko žele svoje aktivnosti promovisati na portalu www.diskriminacija.ba .
Piše: 
Redakcija
Foto: 
Pixabay
Podijeli ovaj članak: 
Brojne aktivnosti nevladinih organizacija u BiH često ostaju nezapažene u javnosti zbog neadekvatne medijske propraćenosti i nedovoljnog interesa za teme iz sektora civilnog društva.
 
Portal www.diskriminacija.ba uspio je svojim višegodišnjim djelovanjem postati prepoznata platforma na kojoj se redovno informišu aktivisti/kinje nevladinih organizacija i ostali građani/ke zainteresovani za teme ljudskih prava i zaštite od diskriminacije. 
 
U narednom periodu želimo još snažnije podržati rad civilnog sektora u našoj zemlji kroz učestalije medijsko izvještavanje o njihovim projektima, aktivnostima i problemima s kojima se susreću u svojim lokalnim zajednicama.
 
Ukoliko želite da pišemo i o radu vaše organizacije, pozivamo vas da nas redovno obavještavate o zagovaračkim aktivnostima i događajima koje organizujete. Sve informacije možete nam proslijediti na mejl hilma@media.ba.
Ostavite komentar