Koalicija „Jednakost za sve“ najavljuje novi ciklus finansiranja projekata

Info sesija za organizacije koje su zainteresovane da apliciraju organizovaće se 23. septembra u Mediacentru Sarajevo.
Piše: 
Redakcija
Podijeli ovaj članak: 
Koalicija „Jednakost za sve“ najavljuje da će uskoro biti raspisan novi poziv za finansiranje projekata organizacija civilnog društva iz BiH za 2015./2016. godinu. Poziv će biti objavljen 18. 09. 2015. godine na internet stranici www.diskriminacija.ba, i biće otvoren do 09. 10. 2015.
 
Cilj ovogodišnjeg poziva je da podrži aktivnu ulogu organizacija civilnog društva u borbi protiv diskriminacije i implementaciji antidiskriminacijskog zakonskog okvira u BiH. 
 
Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da učestvuju na informativnoj sesiji 23. 09. 2015. od 14.00 - 16.00 sati, u prostorijama Mediacentra Sarajevo, na kojoj ćemo govoriti o samom procesu dodjele grantova, kriterijima odabira projektnih prijedloga, temama, te ostalim detaljima vezanim za samu aplikaciju. 
 
Sesiji mogu prisustvovati sve organizacije zainteresovane za finansiranje projekata u okviru Koalicije „Jednakost za sve“. Ljubazno Vas molimo da svoje prisustvo info sesiji najavite organizatorima najkasnije do 21. 09. 2015. i to putem maila: prijava@diskriminacija.ba
 
Za sve organizacije koje nisu u mogućnosti prisustvovati info sesiji, ostaje otvorena mogućnost slanja pismenih upita u vezi sa pozivom za projekte. Sve upite primamo na prijava@diskriminacija.ba, a sve odgovore ćemo objaviti javno na našoj internet stranici. 
 
Za sve daljnje informacije pratite nas na www.diskriminacija.ba, kao i na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/Diskriminacija.ba. 
 
Ostavite komentar