Kako se autati obitelji: Nova brošura udruženja Trans Aid

Udruženje Trans Aid iz Hrvatske objavilo je brošuru namijenjenu LGBTIQ osobama koja sadrži korisne informacije o procesu autanja.
Piše: 
Redakcija
Foto: 
Trans Aid
Podijeli ovaj članak: 
"Autanje u obitelji" naziv je nove brošure u kojoj LGBTIQ osobe mogu pronaći upute o tome kako se autati svojoj porodici, šta je sve potrebno učiniti kako bi ovaj proces tekao što bezbolnije, te saznati više o iskustvima drugih koji su se već autali.
 
Iz udruženja Trans Aid navode kako su se s razlogom odlučili da brošuru objave baš u predprazničnom periodu u kojem se vrijeme nastoji provesti s ljudima koji su nam bliski.
 
"Često se upravo u ovom periodu godine javljaju brojna pitanja povezana s autanjem i obitelji. Kome, kada, na koji način i što reći? Koje reakcije očekivati? Kada je pravi trenutak za autati se? Autati se uopće ili ne? Sve su ovo pitanja koja ovaj period za brojne LGBTIQ osobe čine izrazito stresnim."
 
Publikacija je dostupna na ovom linku.
 
Udruženje Trans Aid ujedno poziva i sve LGBTIQ osobe koje su u potrazi sa psihološkom podrškom, da im se jave putem e-mail adrese transavjetovanje@transaid.hr.
 
Više informacija o udruženju moguće je potražiti i na facebook stranicama https://www.facebook.com/transavjetovanje/ i https://www.facebook.com/TransAidCroatia/.
Ostavite komentar